Advies & maattabellen
Categorieën

Covee is per 1 januari 2013 gestart met een nieuw spaar/kortingssysteem.  Het vervangt alle voorgaande kortingsmogelijkheden.

Wat te doen met een (nieuwe) klantenkaart?

Als u een oude blauwe, of nieuwe grijze klantenkaart heeft dient u het nummer dat op die pas staat toe te voegen aan het profiel van uw Covee webshop-account.  Heeft u nog geen account, dan kunt u die via onderstaande link aanmaken:

ACCOUNT AANMAKEN

Bij elke aankoop, zowel in de webshop als in de winkel, ontvangt u spaarpunten.
Spaarpunten die u in de winkel in Papendrecht ontvangt worden zo snel mogelijk bijgeschreven op uw account, mits u binnen 2 weken na uw aankoop uw unieke klantenpasnummer aan uw nieuwe- of bestaande account gekoppeld heeft.  Als u een blauwe klantenpas heeft kunt u het nummer daarvan invoeren op uw profiel van uw covee-account.  Heeft u nog geen klantenpas, dan zult u die vanaf 1 januari 2013 in de winkel krijgen zodra u daar voor meer dan €50,00 besteedt.

In de standaard webshop en in de winkel in Papendrecht ontvangt u 1 spaarpunt per uitgegeven euro.
Als club-inkoper, op clubprijzen, en in de team-buyer webshop ontvangt u 0,1 spaarpunt per uitgegeven euro.
Voor artikelen die meer dan €400,00 kosten, voorverkoopartikelen, en speciaal voor de klant bestelde artikelen krijgt u geen spaarpunten.

De artikelen op onderstaande pagina's rekent u af met uw spaarpunten.
Als u waardechecks aanschaft ontvangt u van ons een unieke code die u kunt gebruiken om aankopen te doen in de webshop.  Indien u de waardecheck in de winkel in Papendrecht wilt gebruiken print u deze uit en neemt u deze mee naar de winkel.  Deze codes kunnen 1 keer gebruikt worden.

Producten worden gedurende het hele jaar toegevoegd.

Aanbiedingen